en vuxen med yogurt i håret?

tydligen är man vuxen när man funkar bra utan att behöva sova så många timmar längre. (enligt erik som fått de ifrån nåt tv-program). å ja sover ju numera bara ca sex sex å en halv timmar per natt. när de är mindre än de funkar de dock sämre. ser ni en zombie på tunnelbanan i oslo tiiidigt en morgon då kan de va jag. så då är jag alltså vuxen? känner mig inte som de alls. vet inte vad ja ska göra med livet, va ja ska bli när ja blir stor (större?) å ja planerar inte längre än högst ett halvår i förväg.
och idag fick ja yogurt i håret, yeeehj.

helgen va bra. johanna, ja å lina hade värsta tjejsnacket å festade loss i nisses friggebod. för vi fick inte förlja med till källmossen för veeem? ;P vi hade astrevligt. sen drog ja å lina till statt å johanna stannade kvar å dansade själv i friggeboden å drack upp all sprit medans hon vänta på niclas. SOM JA HADE VELAT SETT DE!
men ja hade väldigt trevligt på statt å ja fick kramas så ja är nöjd. :)
 
nu ska ja käka annas biopopcorn å sen sova..

hejdå

ja har varit hemma ett dygn och redan hunnit säga hejdå till mamma, pappa och susanna.
vi var ju med mami till arlanda ikväll å vinkade av henne. för nu drar hon till thailand i sex veckor å de gör hon så jävla rätt i!!! go mami
å pappa åker tillbaka å jobbar imorn bitti när ja sover. å susanna släppte vi av i uppsala. men henne ser ja nästa helg. gud va kul de ska bli. ser fram emot de massa.
vi kollade in nya paris idag, som hemma eller? höhöhö. jag å johanna käka jättemycke mufffins som vi försökte pracka på susanna. så fick vi träffa nissepiss också.
imorn är jag hästvakt, ja ska fika, handla mat och vin å nåt snyggt att sätta på mig. om de finns. sen ska ja dricka vin hos johanna å spela galenpanna, wuhuuu. å så ska ja dansa på statt. och kramas. sådeså :D
och håll i er nu - gissa vem som ska va fyllechaffis?! niclas nissepiss andersson. han ska va nykter i en månad, eloge till honom. då får han skjutsa på mig. gött dä!

nu tyckte ja ja hörde sigge utanför... men han är dö. levde på övertid sa veterinären. de är nog sant, för han va nog gammal som gatan den gamle skrällekatten.

nu ska ja sova i min stooora (inte 90-säng iaf) egna sköna säng. YES!

morotskaka å massa snö!!!

gud va de har snöat hela dagen idag, helt sjuukt. de är massamassa snö, olch ingen har plogat. ja å johanna gick å handlade ingredienser till morotskaka och deo till mig förut å de va rena träningspasset å pulsa i snön. vi fick en gratiskonsert av nån granne som spelade piano å sjöng med öppet fönster. de va asbra.
morotskakan blev helt underbar (seriöst vi bakar skitofta, typ en gång i veckan!!). å så har ja nyss skypat med syrran å anna vilket var jättehärligt. saknar dom. ska bli skönt å komma hem en sväng till helgen.
igår var ja, erik å anna inne till byn å tog en öl på bare jazz, dom gillade också stället :) sen åkte vi tillbaka hem å lagade broccoli & baconpaj på susannavis tills johanna kom hem. sen drack vi lite vin å kollade p3guldgalan, myskväll.
imorn äre jobb igen. de blir nog massa lek med barnen i snön!

   

bare jazz

igår var johanna & ja å fikade på byn med sarapara.
medan vi väntade på henne gick vi i lite affärer, råkade köpa två sjalar å ett par skor på hm. fast skorna har ja alltid velat ha. sen hitta ja den där tröjan på carlings som ja alltid velat ha men alltid vart för snål för att betala 399 för en jävla tröja. (du vet den där svarta blanka med dragkedja susanna?) men nu vare halva priset, så ja skulle bara ha den.
fiket var iaf skitmysigt, hade en mysig innergård som kommer va perfekt i vår/sommar å sitta ute å ta en öl eller en glass. först på underväningen var de iaf en musikaffär som bara sålde jazz, å på överväningen var de ett litet fik. jazz va rätt bra fikamusik faktiskt.

vi längtar till våren när vi kan börja använda våran stora balkong. och eriks grill. grillfest!

skit-hm

skulle just beställa kläder men SÅKLART skulle kläderna komma om typ hundra, så ja sket i de.
nu äter vi pöpcorn som anna har poppat, lite brända med goda.
sov typ 4,5 timme inatt, la mig alldeles för sent å har värsta problemen med att somna nu för tiden..
så egentligen ska ja lägga mig snart, ska bara äta lite mer popcorn.
i helgen ska ja sova så myycke!

nästa helg kommer jag hem, då ska ja vinka hejdå till mamsen, mysa med pappsen, träffa syrran en kortis, och skaka rumpa på statt med brudarna

killen i mitt liv



den grabben alltså! BÄST

you know that I could use somebody

nu är julen iaf över. swiiiiisch sa de så var två veckor hemma över, å nu har ja jobbat första dagen. men de är roligt å träffa barnen och våran annapanna (som var guldpackåsnan åt oss igår) så de känns ändå bra å va "hemma".
jobbigt å åka ifrån alla mina kgastjärnor, men de är de alltid. dessutom åker många av dom i dagarna iaf.

branäs var så jävla kul!!! vi åkte i trysil en dag, de var skitbra i backarna men svinkallt så johanna förfrös sina tår :(
sen åkte vi pulka nerför berget två gånger, å gud de va de roligaste på länge. ren å skär lycka. skrattade så ja fick ont i magen.
på nyår käkade vi gott, sjöng singstar å gick ut på brants, ja fick årets (hm undra vilket år man ska räkna de som?) fjortisfylla å kastade min nya telefon i golvet. den gick inte sönder som tur var.. men annars hade ja trevligt!

vi hade överraskningfest för jonatan också. den minen alltså, obetalbar. tror han blev glad faktiskt. och de var en kul fest även om vissa saker var mindre trevliga! men sånt är livet. och niclas fick en champangekork över ögat, sånt händer ju bara på film liksom.
ja fick en skitfin julklapp av maria iaf, som ja blev asglad för. tack babe.

sen firade vi ann litegrann med asgoda pajer å tjejsnack. jag ville hem till mor&far för ja hade ångest över att ja inte myst med dom tillräckligt, men då får man ju dåligt samvete för att man drar för tidigt från en bästis. de blir alltid så. man hinner aldrig med så mycke man vill..

nu ska ja kolla buss å tåg till uppsala, när ja kan hälsa på syrran&jonatan.
ja kommer hem till kga tors 22 dec så ja är ju snart hemma igen!

show me your smile

RSS 2.0