juuuuuul

ja längtar! för ja är ledig från 19dec - 5jan!!!!! då ska ja bara mysa så mycke jag nånsin kan med alla ja tycker om.
och ja längtar tills freda för då sitter ja på bussen hem till lilla kga, å ja ska krama på mamma&pappa, på mina tjejor, mormor&morfar och niclas. (ha! ja ska dra med han&johanna på stan, muhahaha.)
å sen efter de äre bara två veckor tills susanna kommer och hälsar på mig. ja ska suga i mig av varenda sekund med henne, ja ska krama på henne hela tiden och bara njuta så mycke jag orkar.

nu ska ja ta tag i pannkakslagningen :)

bibabedoba she's my baby


så jävla fin å bäst. punkt.

igår vare inflyttningsfest med våran enda gäst - fina sara. vi åt tacotårta som var jättegod men väldigt stark så vi svettades allihopa hehe. sen drack vi vin, för min del blev de lite väl mycke. sen kom vi på att vi skulle gå ut, de blev ganska misslyckat. kom hem tillslut runt tre snåret.
idag har vi städat å promenixat, snart ska vi laga korvlåda. sen äre jobb i veckan å på freda åker ja heeeeeeeem. ska bli himla skönt.
pratade med anna&syrran samtidigt på skype igår, kändes nästan som vi satt hemma i rosensjö i nån av våra soffor å pratade som vanligt, fast numera är de väl inte vanligt..
snart är de jul! ja ska ta med julgrejer hit när ja åker hem, så vi kan börja pynta lite :)

lite bilder på lägenheten å våran 150krs soffa..

        



å så lite bilder från igår!
   

och

ja har världens bästa pappa!

ja kmr hem den 28e, så blir de mys med mami&papi fredagen (pappa åker hem på nåt sätt fats han jobbar) å johnossi med brudarna på lördan....
de blir bra :)

jag ryser

modest mouse - dashboard

äre som gört.

myshelg

lägenheten blev jättefin!! våran soffa från pingstkyrkans loppis för 150 kr är assnygg å skön!!
mina världens bästa päron hjälpte oss och flytta och dom är ju bara bäst. dom gör ju allt för mig, ja har sån himla tur. saknar dom redan.
jobbet går bra, vi hade halloweenfest i fredas, barnen var jättesöta i kanindräkt, leoparddräkt, fedräkt mm. och vi åt massa muffins, som mest hamnade på golvet men iaf. och den tjejen som tar längst tid på sig att ta mig till sig, hon kramade å pussade på mig innan ja gick! wuhu de är så himla underbart. dom är så himla goa, små personer med massa personlighet allihop. ja gillar dom starkt.
men nu är jag typ sjuk, ingen feber än å ja gör allt för att slippa undan.. dom små mysisarna har väl smittat mig.
så i helgen har vi bara myst jag å anna (erik å johanna är hemma i helgen), skulle egentligen ha åkt till den tjejen ja jobbar med på kalas men ja orkade inte. de blev popcorn å titanic istället, sara kom också, hur mysigt som helst hade vi det. vi ska på loppis sen med^^
så har ja pratat med anna på skype å de var så skönt å höra hennes röst. å så har ja pratat med the familia, fick reda på att susanna visst var hemma, kan bli enfel missförstånd med sms..
hon har iaf bokat tågbiljett hit den 15e dec!!! åh va kul de ska bli, längtar så himla mycket

så de går  bra för mig, vi har de mysigt i lägenheten å jobbet funkar bra :)

so I can shake you, uuhuhuh

har nyss tittat på dom kallar oss artister reprisen med håkan. kom hem från moas&ericas kalas å landade breve mamsen i soffan, å så hörde mna håkan prata helt plötsligt. snacka om tajming! var skitledsen att ja missade programmet ju.
såg honom ju igår. å de va bra. ja vill säga underbart för så brukar de låta, men nja. ja var antagligen för trött. håkan var lika bäst och snygg som vanligt. å de var jävligt kul också. men publiken var jobbig å inga riktiga fan, å sånt stör mig. får bli en riktig konsert nästa gång istället!


vafan säger jag liksom, klart håkan är guden. å så har de alltid vart. i åtta år hittills. å han får aldrig sluta, hur skulle de gå då.

imorn flyttar ja, för vi har skrivit på för en lägenhet i oslo. blir bara luftmadrassen å ja, så de blir nog lite ensamt innan ja får sällskap, men de får gå bra. jobbet är iaf asmysigt, med mina små barn.
de blir nog jättebra de här. ska bli himla skönt å ÄNTLIGEN komma iväg.
fast just å vara hemma bara en helg suger ganska hårt, går alldeles för fort ju. får se när ja kommer hem nästa gång, nån helg i november blir de nog.

RSS 2.0