send me a man from argentina

ok syttende mai har varit! vi gjorde allt man skulle (iaf med tanke på dåligt väder).
först firade vi med barna på dagis dagarna innan. gick tåg, viftade med flaggor och ropade hurra hurra för norge! det var en helt underbar dag med sol och korvgrillning :)
sen kvällen före the big day festar alla som vill till det. det gjorde vi. vi var här först, bjöd hit min norrlänning belinda och min norska weronika. den enda som saknades var sara! sen drog vi ut i grunerlokka, vi hade alldeles för roligt, för fem timmar senare ringde klockan och vi skulle ner till byn och vinka till kungen och kolla på alla fina norskar. vi vinkade och såg hur många fina som helst!

nu ser ja fram emot fri dag på pingst och hemfärd till rosensjö.
men de bästa - om en vecka anländer min tvilling och på freda kommer jonatan, maria och henrik! vi ska umgås och mysa, och gå på repition av eurovisonfinalen.. coolt va!


nån av killarna hade väl kunnat atgit kortet så du kunde ha varit med anna!

billie the vision&the dancers - a man from argentina, glömd skatt.

dagen för 17 mai!

usch! min blogg är så TRÅKIG!

nu ska ja snart ta cykeln i spöregnet och fika med weronica. sen ska ja skypa med min fina syster innan de blir partyyyyyy. kvällen före 17 mai, å då äre fest! gött att vi har så fint väder - NOT!

men ja är glad, ja är tillbaka från feberdimman och vägrar kolla greys hela dagar i sträck..
på't igen da!



all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

ja de har hänt lite sen sist. har varit hemma en vecka nu. men emellan dess har de hunnits med en del:
efter koh lipe drog vi till langkawi där vi träffade två trevliga stockholmare som vi hängde med. bodde asbilligt (ja sov på en madrass på golvet), hängde vid favoritbaren, var på klubb, paraglidade, åkte cablecar och darrade i benen osvosv.
sen blev de koh samui i två nätter, chill på stranden och filmkväll. så dök ja också, såg en äcklig muräna!!
och så kom vi på att vi skulle dra till koh phangan två sista nätterna innan bangkok. de var dagarna precis innan fullmoon, och uppvärmningen var riktigt bra! hade aldrig pallat själva fullmoon också.. vi drack buckets, dansade i stranden och på borden till kl 07.00, hoppade brinnande hopprep. sov 1,5 timme innan vi skulle upp å checka ut före de blev bangkok.
 i bangkok var de sista poolstek och shopping som gällde. åt sista goda maten, tog sista massagen och klippte oss. mitt hår blev värsta kort!!


vi har haft de toppen helt enkelt!

RSS 2.0