pokerface

nu var julen över. fan. går alldeles för fort.
syrrans besök i oslo var rena lyckopillret å sista jobbveckan gick fort. vi åt endel svartpeppar (de fanns inte vit att köpa) och drack cola med bortskakad kolsyra eftersom våra gullisar anna&erik åkte på den berömda magsjukan.
julen har varit himla mysigt iaf, å det enda som har saknats är ju snön.
vi har ätit massa god mat och godis, kollat på hela kalle anka, fått fina klappar (yeeeees äntligen har ja en telefon som inte är från stenåldern), spelat kort och jag har verkligen inget pokerface. jess ringde på julaftonskvällen å de va en väldigt fin julklapp ¨å få höra hennes röst. å vi bestämde att de blir indien till sommarn.
och igår kom vi med jättemycke tur faktiskt tillslut in på statt. å de va väldigt trevligt faktiskt.

nu ska ja mysa vidare
GOO JUUUUUUUL ,
för riktigt än är den väl inte över :)

dagisfröken

det är inte bara ett jobb. jag gillar mina små änglar starkt å ja vill komma tillbaks efter thailand! men tänk om dom glömmer mig..? nej de får dom inte. de ska ja se till. det är roligt å jobba, jobbigt men roligt.
igår fick jag julklapp av föräldrarna, känner mig omtyckt, de är himla skönt. malin å ja har åkt massa akebrett = pulka idag, marie kallar mig för elle å säger "guud" precis som mig (nja nästan iaf). och vi dansar, sjunger, målar, läser och gosar. hela dagarna.

nu till efterlyst önskelista:

snygg sonyericsson walkman
puttebiljett
juldagsstattbiljett
snygg mössa
trams (alltså snyggt trams = snygga örhängen, armband, halsband, hårgrejer osv)
tofflor varma gosiga
parfym dkny gröna
snygg halvstor väska
pengar till dator
vit rosensjöjul med morfar&mormor&farmor
underkläder
strumpor
skidjacka 

skriver om ja kommer på nåt mer

nu kommer susanna om 2 arbetsdagar å en helg å sen månda kväll så möter ja henne, wuhuuuuuu
å sne åker vi hem ihop på freda å då äre julmys i två veckor. åh va bra de ska bli.

hultan och.. thailand

helgen hemma var underbar, kramades massa med jossan&ann som kändes som hundra år sen, men efter 5 sek var de som vi bodde i kga å fortfarande hängde varje helg. ja längtar fan tillbaka till den tiden, gymnasiet å hela köret, vi hade så jävla kul ju. å just de hultanbiljett är köpt 990 kr kan de väl va värt. ifall de skiter sig å ja inte kan åka så säljer ja den för mer än så bara.

johnossi var bra föresten, ja var trött å förkyld dock. förkylningarna kommer och går, är man dagisfröken så är man. älskar mina ungar nu iaf, vill inte sluta.. fick höra idag att den tjejen som tog mest tid på sig att släppa mig inpå hade sagt att hon ville till barnehagen å "läse bok med ellinor". alltså ja blev så himla glad så ja flinade hela vägen hem på bussen. fan vilken känsla de är, att känna att dom verkligen gillar&litar på en.
iaf, de va bäst å krama på mamma&pappa, dom hade handlat pizza när dom hämtade mig på fredagskvällen. sen insåg ja att ja hade saknat djuren mycke mer än ja trodde, wilma var som ett plåster på mig hela helgen typ, mys.

å ja, ja har bokat resa till thailand. måste ta tag i de här med mitt resande själv nu, vill ja åka så måste de bli så. sen om nån hänger på mig blir ja ju inte direkt ledsen.
mor åker ju ner i 6 v., de två sista veckorna 20 feb åker pappsen ner till henne, då hänger ja på dom. så ska ja mysa med dom på stranden i två veckor innan dom drar hem å ja stannar. har dock inte bestämt hur länge än, ja har ombokningsbar biljett.. barillus och henke är ju därnere runt den tiden så ja hoppas vi kan möta upp varann också. vi får se. pratade nyss med min hederliga reskompis jessica smith, å hon vill ju åka till indien hon med. fast inte när ja har råd&kan..

de blir inte som man har tänkt sig, men de kan bli bra ändå.
här i olso har vi fullt hus, alex slggar ju hos oss ett tag nu också. så igår spela vi kort med min fina kortlek, bluffstopp å ja tror de va längesen ja skratta så där löjligt åt fjantiga saker, men de var himla kul. ja gillar vårat lilla hem, trivs som fisken i vattnet ja. å i helgen ska vi va kvar allihop, då blire kortspel&filmmys hela helgen!

(sorry nu blev de sådär jobbigt långt igen)

RSS 2.0