you know that I could use somebody

nu är julen iaf över. swiiiiisch sa de så var två veckor hemma över, å nu har ja jobbat första dagen. men de är roligt å träffa barnen och våran annapanna (som var guldpackåsnan åt oss igår) så de känns ändå bra å va "hemma".
jobbigt å åka ifrån alla mina kgastjärnor, men de är de alltid. dessutom åker många av dom i dagarna iaf.

branäs var så jävla kul!!! vi åkte i trysil en dag, de var skitbra i backarna men svinkallt så johanna förfrös sina tår :(
sen åkte vi pulka nerför berget två gånger, å gud de va de roligaste på länge. ren å skär lycka. skrattade så ja fick ont i magen.
på nyår käkade vi gott, sjöng singstar å gick ut på brants, ja fick årets (hm undra vilket år man ska räkna de som?) fjortisfylla å kastade min nya telefon i golvet. den gick inte sönder som tur var.. men annars hade ja trevligt!

vi hade överraskningfest för jonatan också. den minen alltså, obetalbar. tror han blev glad faktiskt. och de var en kul fest även om vissa saker var mindre trevliga! men sånt är livet. och niclas fick en champangekork över ögat, sånt händer ju bara på film liksom.
ja fick en skitfin julklapp av maria iaf, som ja blev asglad för. tack babe.

sen firade vi ann litegrann med asgoda pajer å tjejsnack. jag ville hem till mor&far för ja hade ångest över att ja inte myst med dom tillräckligt, men då får man ju dåligt samvete för att man drar för tidigt från en bästis. de blir alltid så. man hinner aldrig med så mycke man vill..

nu ska ja kolla buss å tåg till uppsala, när ja kan hälsa på syrran&jonatan.
ja kommer hem till kga tors 22 dec så ja är ju snart hemma igen!

show me your smile

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0