sista tvatten

(vet inte om nan laser langre men ja skriver iaf)
nu har vi lamnat in tvatt for sista gangen, och det ar fyra dagar kvar innan det ar dags for hemfard!!!
iguazu var fantastiskt, maktigt ar ordet. blota blev vi ocksa, betalade dumt nog pengar for att aka med i en bat som tog en nara vattenfallet, vi blev dyngsura! undrade hela vagen hem varfor vi betalade for det.. men de var kul!
sen hade vi nagra fina soldagar da vi bara lag i graset och njot.
nu ar vi i cordoba, sista stoppet innan santiago. det ar en fin stad, och vi har haft soligt sa det har varit skont. imorn ska vi ga pa marknad och forhoppningsvis hoppa pa bussen till santiago. om inte gransen ar avstangd, da maste vi flyga, vilket kommer kosta skjortan sa de far vi inte hoppas.
sen ar det bara handla dom sista presenterna kvar som behover goras!
har pratat med jossan, ann, johanna, maria och susanna pa datorn, och jag bara saknar er sa!! gud va underbart de ska bli att traffa alla. och syster + mams hamtar mig pa arlanda, da komemr jag vara lycklig.
bavar for nar jag maste saga hejda till jess, det kommer bli svart. kan inte fatta att jag inte kommer ha henne runtomkring mig varje dag.. uschusch.
sa nu ar det sista jag skriver, nasta gang jag skriver ar jag hemma i sverige!!!
SES OM FYRA DAGAR!

glad midsommar

pratade med dom hemma igar, dom holl pa att packa i husvagnen for att aka till baggerud. och kolla nyss mejlen och hade fatt bilderna fran jonatan. bilder fran rosensjo, huset, altan, mitt rum, katter och hastar. (haha men vafan var boo med for, tokiga jonatan) fick mig ju inte att langta hem nat mindre idag inte, nehej da! midsommar ar speciellt, och jag ar lite ledsen att jag missar och ata i baggerud med familjen, och sen fest hemma i rosensjo.. menmen man kan inte fa allt. hoppas ni har roligt och inte alltfor daligt vader!
vi ska baka kladdkaka ikvall iaf, forsoka fira lite sa gott vi kan!

ar ju framme i iguazu nu, och det ar sa GRONT. inte speciellt varmt, varmare an BA och mycke fuktigare. satt ute i solen en stund igar, men idag ar det mulet. ska se vattenfallen imorn ar de tankt, da ar de forhoppningsvis battre vader.
saknar hostelet i BA, trivdes riktigt bra dar och dom som jobbade dar var helt underbara.
nan tog telefonen pa bussen ocksa, javla skit. nu kommer flyget hem och bussresorna vi har kvar bli sa mycke trakigare utan musik.. typiskt, bara tva veckor kvar och da blir man av med saker.

vi ses snart!

slutspurt

nu sitter jag har och kollar marias bdb, bilder fran student och bal och JAG SAKNAR ER!!!
fick aldrig prata med niclas i lordags, men desto battre fick jag prata med min barillus.
pratade in meddelande pa telefonen nissepisse, undra om du lyssnade pa det.(vad tanker jag med, du laser ju bara blondin bellas blogg!!)
helgen har varit fotbollshelg,,
lordags skulle vi ha spelat skiten ur spanien, men de blev inte riktigt sa va? vi hade iaf trevligt och jag var inte alltfor bitter, satt pa shoeless joes och drack gratis ol (som visst inte var gratis pa lordagar).
sondag at jag lunch med varldens basta kille (uuh min forsta "date").
sen sag jess och jag argentina vs ecuador, argentina gjorde 1-1 i 94:e minuten, vi tyckte inte det hade varit helt fel om ecuador hade vunnit faktiskt.. men det var haftigt att sitta mitt bland alla galna argentinare. forstorde ganska mycket att dom skriker fula ord heeeela tiden, da var jag stolt europe.
sen pa kvallen gick jag och engelsmannen pa bio, narnia var bra. killen bredvid var battre.
ganska svart att aka harifran nu, men det kanns anda bra. vi tanker samma om saker och ting,och det ar inte sista gangen jag ser han, det ar jag ganska saker pa.
imorn tar vi forhoppningsvis (om vi far tag i biljetter) bussen upp till iguazu, varldens nast storsta vattenfall. 
sen ar vi nastan hemma..gud va fort det gar.
hoppas filmvisningen gick bra jonatan, onskar jag kunde varit med! och hoppas dom inte svinade ner i akes hus alltfor mycket niclas.
ses snart nu! ska njuta av mina sista tva veckor nu..

I am thinking it's a sign

that the freckles in our eyes are mirror images and when we kiss they're perfectly aligned.

hoppas ni har det bra pa niclas fest utan mig,INTE. joo de tycker jag faktiskt, om ni gor det med mig igen.
grattis niclas !!!!!!!
vi har gatt pa gayklubb, shoppat massa (jag alskar min skinnjacka!!!!), gratit over att phil akt hem, tvingat med mina allierade till sportbar och druckit gratis ol och sett sverige spela mm
nu ska jag ata lite
pratade med syster igar UNDERBART!! 

fran varldens ande till buenos aires

ok sa nu ar vi har och har varit i tva dagar.
sen sist har foljande pagatt:

stannade nagon dag i puerto natales och hikade upp pa torres del paine (towers of pain som en kille sa). tyvarr var det daligt vader och vi lyckades inte se sjalva torres forens vi kommit ner igen.
men vi sag massa fint, det var underbart vackert och vi traffade ravar och kondorer (en typ av gam) pa nastan laskigt nara hall. 

sen bussade vi over gransen till argentina och calafate. dar sag vi perito moreno, varldens snabbaste glaciar i rorelse. den flyttar sig 2 meter per dag. man kunde hora hur bitar av glaciaren lossnade och hur den rorde sig. vi sag stora bitar lossna ocksa! det var valdigt maktigt hela grejen.

efter det tog vi oss anda ner till ushuaia, varldens mest soderbelagna stad, eller varldens ande som de sjalva garna kallar det. stallet var otroligt vackert, sno overallt, snotackta berg och fantastiskt landskap. snon fick mig att kanna mig som hemma, hehe. tog en battur pa beagle channel och sag en salkolonioch den beromda fyren. vandrade en dag langs stranden i nationalparken tierra del fuego. det var otroligt vackert och det var haftigt att tanka att man gick pa den lilla svanstippen nara antarktis eller valdens ande om man vill kalla det sa. jag gjorde en snoangel pa stranden, skum kansla.

fran ushuaia till buenos aires hade vi en 48 h lang bussresa framfor oss. dag1 12 timmar, dag2 17 timmar och dag319 timmar. jag var sjuk och snorade hela vagen, men lyckades anda sova mig igenom det mesta sa det gick bra. pa ett av stoppen i puerto madryn hann vi med att se knolvalar pa 10 meters avstand fran stranden, det var haftigt. dom var sa stora och nar de gjorde sina ljud danade det nastan.
pingvinerna hade inte kommit an, sa dom missade vi, det var en besvikelse, men det far jag ta nasta gang.

tillslut ar vi iaf har i buenos aires och jag gillade det fran forsta stund. atmosfaren ar skon och det ar en fin stad, enorm men fin. har redan lyckats handla ett par skor och en jeanskjol. det finns fullt av outlets har med snygga modeklader. kjolen var levis och kostade mig 220 kr, vi var i himlen och gick in i varenda affar och vi har inte ens gjort en tredjedel av den gatan an.
philippa kom i forrgar, det var sa himla kul att se henne igen, helt underbart. vi gick runt och skrattade hela dagen och kande oss lyckliga att vi var tillsammans alla tre igen. 
igar firade vi jess fodelsedag, gjorde drinkar och at grillbuffe och gick ut och dansade.kom inte hem forens klockan6 och sov tills ett idag. jess fick sin present (kaviar och knackebrod fran sverige + lite annat) och blev jatteglad, det var kul. och hon uppskattade vykorten fran mormor med kungafamiljen, kga osv valdigt mycket! jag ska ta med ett skriftligt tack som jag far oversatta at henne.
idag mar vi lite som vi fortjanar och ska ata pizza och kolla film.
det ar sa himla skont att antligen vara pa ett stalle dar vi kommer att stanna och inte behover packa om tva dagar for att satta oss pa en buss. gud jag ar sa trott pa bussar nu!!!

ringde och grattade mamsen som fyllde och pratade om hur vi ska ligga pa stranden nar jag kommer hem, ser jag fram emot.
kul att ni blev glada for vykorten!!
ska forsoka att skriva lite oftare nu sista manaden (kan inte fatta att det ar mindre an fyra veckor kvar)
saknar er allihopa!

RSS 2.0